Tuotteet
 

Training Mask 2.0

Training Mask 2.0
Training Mask 2.0 Training Mask 2.0
Tuotemerkki: Elevation
Tuotekoodi: elev_tm2
Saatavuus: 1 - 2 viikkoa
Hinta: 89,90€
Veroton: 72,50€

Vaihtoehdot


* Koko:

Määrä:  
   - TAI -   

Entisestään parannettu treenimaski, joka simuloi korkeanpaikan leiriä. Maski on käytössä maailmalla monilla ammattiottelijoilla. Käy jokaiseen urheilulajiin treenin tehostamiseksi.

Maskin kanssa treenatessa harjoituksen kesto lyhenee huomattavasti. Oikein treenatessa keuhkojen kapasiteettia saadaan parannettua huomattavasti ja anaerobiset kynnysarvot saadaan kasvamaan.

Neopreenista tehty maski on täysin pestävä. Uusi malli herättää myös vähemmän huomiota esim. pururadalla juostessa tai salilla treenatessa.

Miksi urheilijat käyvät paljon merenpintaa korkeammalla, korkeanpaikan leireillä?

Treenatessa korkeammalla ohuessa ilmanalassa, treenit tuntuvat raskaammalta, koska keho ei saa tarpeeksi happea. Tällöin oma elimistö alkaa tuottamaan erytropoietiinia (EPO), joka puolestaan parantaa ihmisen kykyä tehdä aerobisia suoritteita. Eli suomeksi jaksaa hyppiä kehässä pidempään väsymättä. Treenatessa korkealla 30 min treeni voi vastata jopa 1 h rankkaa suoritusta.

Kun leiriltä tullaan jälleen merenpinnan tasolle, eli treenaamaan ilman maskia tai ottelemaan, niin sama aerobinen suoritus on paljon helpompaa kuin jos olisi treenattu koko aika ilman maskia.

Elevation Training Mask on ihan pakko-ostos kovaa kuntoa vaativien kamppailulajien harrastajille sekä muillekin urheilijoille.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Avainsanat:
© S & S Palvelut Oy verkkokauppa 2023